Företagskort

Vi erbjuder företagare ett enkelt och bekvämt sätt att betala era taxiresor med. Våra företagskort är av engångstyp, i kreditkortsformat och praktiska när ni vill slippa kontanthantering, kreditkortskvitton eller om ni vill bjuda kunder på taxiresor till/från tåget, flyget eller andra arrangemang. 

Företagskortet från Örebro Läns Taxi är anslutet till Svea Taxi Allians (fd. TAXIPASS), vilket innebär att ni får en kreditlösning för taxiresor i andra städer än Örebro. Om ni anlitar en till Svea Taxi Allians ansluten taxicentral för era resor, går det att betala resorna med det företagskort ni erhållit av Örebro Läns Taxi. 

Besök www.sveataxi.se för en lista på anslutna taxicentraler. Se även www.taxipass.nu

Hur ansöker vi om företagskort?
Ladda ner ansökningsformuläret för företagskort fyll i och skicka det till:

Örebro Läns Taxi AB
Södra stationen
702 24 Örebro

Glöm inte att signera ansökan och att bifoga alla sidor (3 st).

När taxiresan når slutdestinationen, ger ni chauffören engångskortet, kortet dras i läsaren som ett vanligt kreditkort, ni signerar kvittot, chauffören behåller engångskortet och ni får ett kvitto om ni önskar. Efter att chauffören dragit kortet i läsaren ska magnetremsan rivas av, och det är inget krav men bra om ni ser så att det sker, för att undvika dubbelfakturering etc. 

Måste man uppge företagskort vid bokningen?
Nej, ni ringer och beställer er resa som vanligt på telefon 019-12 43 00. 

Hur betalas resorna?
Vi fakturerar resorna i efterskott. Gäller även resor som gjorts med andra taxicentraler anslutna till Taxipass, där resan betalats med Örebro Läns Taxi:s företagskort.

Hur långt kan vi åka?
Hur långt som helst inom Sverige, det finns ingen begränsning för hur mycket en resa tillåts kosta. Om ni planerar en längre resa (mer än 20 mil), vänligen uppge det vid bokningen så att ni får en chaufför som kan hantera körsträckan på ett säkert sätt.

Ladda ner relaterade filer
Ansökan Företagskort
Resejournal Företagskort